Torill Waagen som har levd aktivt med sin 6.sans siden tidlig barndom inviterer deg til en lærerik og spennende helg med tema: Utvikle din 6. sans med EFT.


Et langt liv med erfaring og kunskap ligger bak Torill, og dette deler hun med glede videre. Hun sier: "Alle har en 6. sans. Det som skiller oss er hvor god kontakt vi har med den. Hva er det som hindrer deg å bruke din?"


Torill er Internasjonalt Godkjent terapeut og lærer i EFT, som er en energipsykologisk metode. EFT kan fjerne blokkeringer og fremme mestring, f.eks. Hva er det som hemmer oss i å bruke og forstå den 6. Sansen vår. Hvorfor er vi ikke alle like gode i å se og føle ting. Hvorfor er ikke jeg like flink som du??? osv.

 

EFT/TFT Er en metode der vi banker på meridian punkter på hode og overkroppen samtidig som vi fokuserer på temaet vi arbeider med som er knyttet til følelsene våre.

På kurset, vil du fjerne eventuelle blokkeringer som er i veien for å få utbytte av "din høyere bevissthet" og vil lære deg å få opprette kontakt med den både med og uten hjelpemidler.Alle kan lære EFT,-og alle kan bruke EFT. 

 

Om du tror du kan, så kan du...Alt er Mulig!

 

Etter denne helgen kan du reise hjem med samme troen på deg selv som Torill har.

 Kurset går over to hele dager

Gjennom disse to dagene, vil du lære grunnleggende EFT til bruk på deg selv. Vi arbeider sammen i små grupper, for å intergrere metoden.

 

Kurset vil belyse følgende tema:

  • Hva er mediumskap?
  • Vi leker med hjelpemidler, som tarot, englekort, runer, søkepinner osv.
  • Hva er healing og hvordan kan det brukes?
  • Kanalisering- hva er det?-og hvordan kan det foregå?
  • Automatskrift

 

 


Påmelding gjøres HER eller på tlf. 41466083

Betaling på konto nr. 35302522462

 


 

 

 

 

 


 

EFT - Enkel hjelp til selvhjelp
Dette kurset er planlagt til høsten 2013. Det vil bli lagt ut nærmere informasjon om tid og sted.
Pris: kr. 1500,-.
Varighet: en hel dag

 

 

Hjemmebesøk:

Jeg kommer hjem til deg, og sammen vil vi gå dypere inn i hva du trenger å arbeide med for å bli kvitt blokkeringer som hindrer deg i å leve ut ditt fulle potensiale. Du får opplæring i EFT til eget bruk. Hel dag kr.3000.- + dekning av reiseutgifter

 

Konsultasjoner: kr. 750.- pr avtale

 

Fem konsultasjoner med oppfølging på e-mail, telefon, Skype: kr.3000.-

 

Konsultasjon på Skype og telefon, med oppfølging på mail/telefon: kr. 750,-

 

Gruppeveiledning:

Om ønskelig kan jeg gi opplæring i bruk av EFT til grupper. Jeg kommer til ønsket sted og holder foredrag i hvordan bruke EFT som verktøy i hverdagen.
Gruppeveiledning/Foredrag med demonstrasjoner
Varighet 3-5 timer.... Pris fra: Kr. 500.- pr.deltaker